износва ми предни и задни гуми от вътрешната страна помагаите
Известие
Collapse
No announcement yet.
износва гуми
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alex09 Покажи съобщениеизносва ми предни и задни гуми от вътрешната страна помагаитеFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Първоначално публикувано от alex09 Покажи съобщениесменени са горните носачи предни,долните са рециклирани при Жан задните долни носачи са с POWERFLEX ,горните задни носачи са сменени и на пътя ми се струва че не стои добре реглаж е правен във ВАНТО и проблема си е същия166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Първоначално публикувано от alex09 Покажи съобщениесменени са горните носачи предни,долните са рециклирани при Жан задните долни носачи са с POWERFLEX ,горните задни носачи са сменени и на пътя ми се струва че не стои добре реглаж е правен във ВАНТО и проблема си е същия
Comment
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщениеХоди на реглаж и ще разбереш дали си само за регулиране или има и поражения (което е доста вероятно за съжаление). Мойта износваше предните заради разбити шарнири156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Колега отиваш в дружба на зеленчуковия пазар... там има един сервиз и просто ти е кеф човека да ти работи по колата... трябва да отидеш да си запишеш час щото много е натоварено а аз тела му го нямам.Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
Първоначално публикувано от alex09 Покажи съобщениеизносва ми предни и задни гуми от вътрешната страна помагаитеПървоначално публикувано от p3shku Покажи съобщениеКолега отиваш в дружба на зеленчуковия пазар... там има един сервиз и просто ти е кеф човека да ти работи по колата... трябва да отидеш да си запишеш час щото много е натоварено а аз тела му го нямам.
Comment
Comment